Privacy Policy pro Live Video

Žádná videa nebo streamy (přenosy), která jsou zde nabízeny k shlédnutí nejsou spravována webem www.bethome.cz. Jsou zde pouze umístěna a odkazována na servery třetích stran. Každé z videí a streamů zde nabízených k shlédnutí je volně dostupných na cizích webech jako ustream.tv, justin.tv, limev.tv, veemi.com a mnoho dalších, které jsou zcela zdarma. Bethome.cz nezodpovídá za jakýkoliv obsah těchto videí a streamů, které jsou zcela na straně spravovatelů. Nemá také žádné smluvní partnerství, ani o ně nemusí žádat žádného majitele těchto webů o umístění  streamů a videí na těchto webových stránkách. Veškerý obsah je chráněn autorským právem jejich příslušných vlastníků. Pokud náhodou naleznete domněle nelegálně šířená data, mohou být tato umístěna na serveru, který je legální a platí veškeré poplatky, které volné šíření vyžadují.

 Bethome.cz nenese odpovědnost:

– za technické zpracování těchto nabízených streamů (video) za jejich funkčnost,  závadnost a nenese odpovědnost za jejich technickou údržbu.

– za informace uváděné na těchto streamech a videích ani nebere žádnou odpovědnost za nedodržení s příslušnými místními zákony v různých jurisdikcích.

– není vlastníkem všech údajů uvedených na internetových stránkách, proto za ně neneseme zodpovědnost. Pouze můžeme distribuovat informace, pokud jejich původní majitelé nemají nic proti.

Na stránce se nachází iframe, která  je k dispozici např. na stránkách lshunter.tv, thefirstrow.eu a sportlemon.tv a to zcela zdarma pro každého, kdo si jej chce vložit na své stránky a to pomocí kódu. Vyjmenované stránky odkazují na servery streamu typu youtube.com, ustream.tv, justin.tv, limev.tv, veemi.com, webcaston.com, freedocast.com, makeitlive.tv, zonein.tv, espa.tv, boxlive.tv, zonein.tv, vipcast.tv, veedocast.com, mips.tv, castamp.com, wii-cast.tv, seeon.tv,  meevos.tv, jimey a mnoho dalších, kde je stream k dispozici zdarma a fungujou na principu Youtube.com. Takto se žádným způsobem neporušuje zákon.

Bethome.cz nabízí jen různým sportovním fandům možnost přehrát si sportovní přenosy na internetu a to zcela zdarma.

Bethome.cz nemá s odkazy a reklamami nic společného, není vlastník a žádné videa nejsou uloženy na webu, s výjimkou kódu veřejně přístupného You Tube.

Provozovatel web stránky bethome.cz nenese odpovědnost za porušení autorského práva z důvodu, že žádné video (mimo kódu ukázek z You Tube) se nenachází na jeho serveru a nemá možnost si ověřit dodržování autorského práva ze strany jiných provozovatelů web stránek, kteří tato díla zpřístupňují. Vložené odkazy na sportovní přenosy mají pouze informační charakter.